Hoppa till innehåll
Framsida » Massage

Massage

Idrotts massage

Vården är en viktig del av muskelvården. Med massage kanman undvika idrottsskador samt hjälpa muskelra återhämta sig från idrottsprestatoner. I massagen beaktas individuellt de olika grenarnas specialbehov, påfrestning samt träningsfaser.

Klassisk massage

Klassisk massage slappnar av, minskar smärta och hjälper musklerna att återhämta sig. Dessutom ökar massagen ämnesomsättningen och blodcirkulationen. Massage kan också lindra depression och huvudvärk, upprätthållande av muskelstyrka och lindring av arbetsrelaterade åkommor.

Indisk huvudmassage

Massagen är en avslappnande vårdhelhet, som hjälper att minska muskelspänningar och minskar stress. Behandlingen består av massage av nacke, axlar och huvudet samt behandling av öron och ansikte. Vården hjälper muskel- och nervspänningar, samt ökar blod- och lymfa cirkulationen, förbättrar syresättningen i cellerna samt för ut slaggämnen.

Den traditionella Indiska huvusmassagen har jag modifierat på följande sätt: 
Behandlingen börjar med behandling av skuldror, axlar, och nacke samt huvudet medan kunden ligger på mage. Ansikte och öron behandlas med kunden liggande på rygg. Under behandlingen är det möjligt att lyssna på lugnande musik,

Indisk huvudmassage en viktig del av välbefinnandes helhet och en utmärkt gåvoidé

fiSuomi