Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Hieronta

Hieronta

Urheiluhieronta

Hoito on tärkeä osa lihashuoltoa. Hieronnalla voidaan ehkäistä urheiluvammoja sekä auttaa lihaksia palautumaan urheilusuorituksista. Hieronnassa huomioidaan yksilöllisesti urheilijan harrastaman lajin erityisvaatimukset, kuormitus sekä harjoitteluvaiheet.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa, lievittää kipuja ja auttaa lihaksia palautumaan. Lisäksi hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronnasta on apua myös PMS-oireisiin, masennukseen, päänsäryn lievitykseen, lihaskunnon ylläpitoon sekä työperäisten vaivojen ehkäisyyn.

Intialainen päähieronta

Hieronta on rentouttava hoitokäsittely, joka auttaa lievittämään lihasjännitystä ja vähentämään stressiä. Käsittely koostuu niska-hartia- ja päänalueen hieronnasta sekä korvien ja kasvojen käsittelystä. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää lymfa- ja verenkiertoa, elvyttää solujen hapensaantia sekä poistaa kuona-aineita. Hoidon on todettu auttavan myös unettomuuteen sekä ahdistukseen.

Perinteistä intialaista päähierontaa olen muunnellut ja tehostanut seuraavasti: 
Hoito aloitetaan hieromalla lapoja, hartioita, niskaa sekä päätä asiakkaan maatessa vatsallaan. Kasvot ja korvat käsitellään selinmakuulla.  Hoidon aikana on mahdollista rentoutua rauhallista musiikkia kuunnellen.

Intialainen päähieronta on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja on myös esimerkiksi erinomainen lahjaidea.

sv_SESvenska